Evenementen

Die leuke tijd van het jaar is weer begonnen!

TEFAF begint op 8 maart, de grootste, indrukwekkendste kunst en antiek fair ter wereld!

Museum Nacht op 13 april en de kans om 13 verschillende kunstvolle plekken in één nacht te zien!

Koningsdag op 27 april; overal in Maastricht en de kans om allerlei spulletjes te vinden, waarvan je niet wist dat je ze nodig had (of wilde hebben)!

10 mei begint én eindigt de Klim classic, een fietswedstrijd door de Belgische Voerstreek en de Ardennen met klimmetjes van tussen de 1.400 en 2.500 meter.

Op 13 mei kan je je uithoudingsvermogen testen gedurende de Maas Marathon, dat is er een waarbij je langs de Maas door allerlei mooie dorpjes en over schilderachtige landweggetjes rent.

Op 5 juli! De grootste attractie, waar iedereen naar toe wil: André Rieu op het Vrijthof! Na 5 juli komen er nog een aantal andere voorstellingen. Raadpleeg de André Rieu site.   Wie al genoeg André gezien en gehoord heeft kan een unieke boot trip in de avond doen, waarbij je langs het Gouvernementsgebouw en Sint Pieter vaart.

Als je zowel van eten als van goede doelen houdt, let dan op speciale stickers op de ramen van restaurants in Maastricht. Er wordt een 3-gangen diner geserveerd voor EUR 29,50 gedurende de periode van 29 juli t/m 12 augustus. Via deze link kan je ze vinden:https://smakelijk.nl/maastricht/maastricht-aan-tafel-smakelijk-eten-voor-goed-doel/

Nog meer rennen: op vrijdag 3 augustus vindt de Maastricht Iron Man Night Run plaats, gevolgd door de Iron Man Run op zondag. Vat het woord ‘run’ niet al te letterlijk op; er wordt 3,8 kilometer gezwommen door de Maas!

Terug naar het genieten van Maastrichtse en Limburgse keuken tijdens het Preuvenement van 23 tot 26 augustus en vergeet onze heerlijke Limburgse wijnen niet!   Meer muziek! Op zaterdag 8 september vindt het unieke Holi Festival plaats met dance muziek, Indiase dans, eten, een markt en véél waterbommetjes met felgekleurde verf!  

En ook op 8 september hebben we weer de kans om kennis te maken met vele culturele groepen uit de Euregio en ver daarbuiten tijdens Het Parcours.

No events have been added yet